0

Snabb Leverans & 365 dagars öppet köp

Retur & Reklamation

ÅNGERRÄTT

Du som konsument har alltid fjorton (14) dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen. För att du ska känna dig helt trygg med ditt köp erbjuder BilligFitness istället hela trehundrasextiofem (365) dagars ångerrätt från det att du tar emot varan eller en väsentlig del av den. Vill du under denna tid returnera din vara för byte eller återköp ska du skicka varan retur till vår lageradress.

Du kan få köpt retursedel av oss för 59SEK genom att ta kontakt med Kundservice.

BilligFitness.se har ingen möjlighet att i efterhand ersätta kostnaden för returfrakt. Ångerrätten gäller under förutsättning att varan hålls i väsentligen ny och oförändrat skick.

Du som kund har självklart rätt att prova och undersöka produkten hemma för att säkerställa att produkten motsvarar dina förväntningar. Returnerar du en oanvänd vara med tillhörande etiketter och förpackning inom 365 dagar återbetalas hela beloppet, alternativt genomförs önskat byte. Om produktens kvalitet har påverkats till följd av att du som kund har hanterat den mer än vad som är nödvändigt för att undersöka dess egenskaper eller funktioner, kommer avdrag på återbetalningen motsvarande varans värdeminskning att göras. Du som konsument har rätt att återfå dina pengar vid ångerrätt inom 14 dagar från den dag Billigafitness.se har mottagit meddelandet.  

 

Återbetalningen sker med samma betalningssätt som vid köpet. 

Kontakta oss på info@billigfitness.se om du ångrar ditt köp. Se även gärna Konsumentverkets blankett för ångerrätt

 

REKLAMATION

Om en vara avviker från vad som står i avtalet mellan dig och BilligFitness eller på annat sätt inte motsvarar den beskrivning av varan som BIlligFitness har givit, kan varan returneras. Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten, reklamationsrätten omfattar t ex inte fel orsakade av normalt slitage. Reklamation till BilligFitness ska göras inom skälig tid, så snart felet har upptäckts, dock inom 2 månader. BilligFitness förbehåller sig rätten att i första hand avhjälpa felet, i andra hand omleverans av varan och i sista hand återköp. 

Du som konsument har 3 års reklamationsrätt.

Fraktkostandar återbetalas inom 14 dagar från den dag BilligFitness har mottagit den reklamerade varan. Retur av vara samt återbetalning sker utan dröjsmål. Hela beloppet återbetalas, inklusive frakt, skatt och avgifter och återbetalningen sker med samma betalningssätt som vid köpet.  

Vid reklamation, skicka varen retur till vår lageradress:

  • BilligFitness (a part of Fitness & Nutrition ApS DK36735120)
  • Genvägen 1
  • 231 62 TRELLEBORG

Kontakta oss på info@billigfitness.se om du har en reklamation.

 

GARANTI

Alla garantier på produkter lämnas av våra leverantörer och tillverkare. Självklart följer vi konsumentköplagen och reklamationer inom 2 månader från inköpsdatum behandlas enligt denna. Har du problem med din vara kan du kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig trots att det gått mer än 2 månader från inköpsdatum. Alla eventuella garantier gäller i Sverige. Gällande garanti är 6 månader.

  

RETUR

Vid retur står du för risken för varan, därför är det viktigt att varan inte kan komma till skada under transporten. Varan ska vara oanvänd och skickas tillbaka i oskadad originalförpackning, samtliga etiketter ska sitta kvar och manualer ska skickas med. 

Returer kan inte skickas mot Postförskott/Efterkrav. Efter mottagen och godkänd retur kommer återbetalning att ske inom fjorton (14) dagar från det att BilligFitness tog emot returen. Återbetalningen sker med samma betalningssätt som vid köpet. 

För att möjliggöra en eventuell retur behöver du kunna påvisa köp och BiligFitness rekommenderar att du sparar orderbekräftelse och betalningsreferens som kvitto på ditt köp.

RETUR AV KAMPANJVAROR

Vid köp som berättigar till gåva eller extra rabatt betraktas värdet av gåvan eller den extra rabatten som en generell rabatt på hela beloppet vid köptillfället. Om någon del av köpet byts och/eller returneras värderas returnerade varor till köpeskillingen minus sin relativa andel av den generella rabatten. Vid byten sker ingen omräkning av den ursprungliga grunden för gåva eller rabatt.

Kampanj eller erbjudande om sådan gåva eller extra rabatt är endast tillgänglig för nya köp via handelsplatsen www.billigfitness.se och kan inte erhållas retroaktivt. Gåva eller rabatt kan inte överföras till annat köp och kan inte tillgodoräknas vid byte till annan vara.

BilligFitness har ingen möjlighet att i efterhand ersätta kostnaden för returfrakt. 

För information eller hjälp vid retur kontakta BilligFitness kundtjänst.

Returer skickas till:

  • BilligFitness (a part of Fitness & Nutrition ApS DK36735120)
  • Genvägen 1
  • 231 62 TRELLEBORG

 

TRANSPORTSKADOR

Billigfitness ansvarar för varor som skadas eller kommer bort under leverans till dig. Reklamation av transportskador ska göras inom skälig tid. Vid mottagande av försändelsen är det därför viktigt att kontrollera att godset inte är transportskadat. BilligFitness rekommenderar att du anmäler en eventuell transportskada direkt på plats hos utlämningsombudet och därefter kontaktar BilligFitness's kundtjänst. Tänk på att behålla allt emballage och produktens förpackning vid en transportskada.

Här är vad kunderna tycker

20/02/17

Överasskande snygg och skön att hålla.

Kettlebell 28 kg Nordic Strenght

Kettlebell 28 kg Nordic Strenght

Hade inte förväntat mig att en så pass "billig" kettlebell skulle vara så gedigen. Klart värd pengarna. Biörn A.

06/03/17

Rockande rockring!

Rockring med vikt & tyngd 1,8 kg

Rockring med vikt & tyngd 1,8 kg

Stod att den skulle vara grön men det kom en rosa/grå. Spelar ingen roll. Funkar perfekt. Mycket prisvärd! Anna S.

20/02/17

Love this weight set. Exceeded

Aerobic pump skivstång PRO - 20 kg

Aerobic pump skivstång PRO - 20 kg

Love this weight set. Exceeded my expectations! Susanne B.


365 dagars returrätt & Prisgaranti