Vi söker en tvåspråkig kontor medarbetare, som både kan bistå vår danska men främst svenska Kundtjänst. Är du passionerad kring att hjälpa våra kunder via telefon och mail, och samtidigt vara en del av ett superhärligt team, så kan du vara den rätta kandidat till jobbet hos oss. 

Du kommer att få en grundlig upplärning, och dina arbetsuppgifter formas, i takt med att din erfarenhet ökar. Det är inte ett krav att du arbetat med kundtjänst tidigare, men du ska helst vara klar till att ta dig för, följande uppgifter:

  • Ge förstklassig kundservice per telefon / mail på svenska (och danska) 
  • Ha ett tätt samarbete med vår lagerpersonal
  • Hjälpa till med textförfattande av nya produkter
  • Hjälpa till med uppdateringar på våra sociala medier 
  • Fortlöpande uppdateringar av produkter på vår nätbutik 
  • Diverse ad hoc uppgifter på kontoret 

Vi söker en glad och positiv medarbetare, som är engagerad i att ge goda upplevelser- och lösningar till våra kunder, med alla de slags utmaningar som kan uppstå, med e-handel av träningsutrustning. 

Arbetet föregår på Karlebovej 59, 3400 Hillerød på dagtid, från ca kl. 8-9 och är en heltidstjänst på 37 timmar / vecka. 

Låter detta som något för dig, och talar du svenska flytande? 

Så tveka inte med att skicka din ansökan till jobs@billig-fitness.dk (Skriv: "Svensk/dansk" i emnefeltet)

Vi kallar in till intervjuer löpande och anställer så snart som möjligt när vi hittat rätt kandidat. 

Om Billig Fitness

Vi är en nätbutik i rivande utveckling, som säljer träningsutrustning, -kläder och kosttillskott i hela Skandinavien, samt snart i Tyskland. Vi är per dags datum 17 medarbetare, men du kommer att sitta på ett charmerande kontor tillsammans med 6-7 andra. Vi är inte ett jättestort team, men däremot gör vi allt vad vi kan för att ge våra kunder världens bästa upplevelser!