BETALNING

Vi erbjuder olika betalningssätt i check-out.

1) Till privatpersoner erbjuder vi i samarbete med Klarna fakturabetalning, delbetalning, kontokortbetalning samt direktbetalning. Denna betalningslösning kallas för Klarna Check-out.

Genom att lämna information i kassan godkänner du Klarnas villkor. Genom att klicka på "Slutför köp" godkänner du BilligFitness allmänna villkor. 

Klarna Check-out presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Check-out utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Check-out vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna med en PIN-kod. 

2) Till föreningar och företag erbjuder vi betalning via faktura. Kontakta oss på vår Kundtjänst så kan vi hjälpa er vidare med er beställning.

Vi ber om att skicka Er beställning på e-post till: info@billigfitness.se för manuell hantering. 
Ange Fakturerings- och Leveransinformation, samt mobiltelefonnummer till en kontaktperson för leveransinformation. 

Viktigt:

Ditt org nr ska anges.
Fakturan skickas endast ut elektroniskt.  

3) Till föreningar och privatpersoner erbjuder vi kreditkortbetalning direkt, samt Swish via QuickPay för att slutföra ditt köp säkert. Kortbetalning är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen som visas för dig. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan.

4) Presentkort som gäller för köp i vår butik.

Godkända betalkort: VISA, Maestro, Mastercard

Betalningen sker till vår giro-konto. 

Alla priser visas inklusive moms. Priserna är dagspriser. När du handlar hos BilligFitness.se ingår du avtalet på svenska.

BilligFitness uppfyller kraven för PCI DSS samt innehar SSL-certifikat.